A piskótához:
- 7 tojás
- 34 dkg cukor
- 1 evőkanál citromlé
- késhegynyi sütőpor
A krémhez:
- 25 dkg margarint
- 20 dkg porcukorral
- 1 csomag vaníliás cukorral
- fél dl rummal habosra keverünk
Továbbá:
- 15 dkg darált dió
- 20 dkg keksz
- 1 csomag vaníliás cukor
Az áztatáshoz:
- 1 dl tej
A megszóráshoz:
- 5 dkg kókuszreszelék
7 tojásból piskótát sütünk. Zsírpapírral bélelt tepsiben, közepes tűznél sütjük. Kb. 1/3 rész krémmel megkenjük a kihűlt piskótát. A maradék krémet összevegyítjük 15 dkg darált dióval és 20 dkg darált keksszel. A kekszet előzőleg langyos tejben be kell áztatni. Az így kapott masszát kanállal egyenletesen szétrakjuk a tésztán, késsel elsimítjuk, s a tetejét kókuszreszelékkel megszórjuk