- 1 csomag babapiskóta
- oldódó kávépor
- 1 doboz natúr vajkrém
- 1 csomag főzés nélküli vaníliás pudingpor
- 1 csomag habpótló por
- 5 dl tej
- kakaópor
- esetleg rumaroma
A babapiskótákat meleg kávéban megáztatjuk (csak rövid ideig, mert különben nagyon elázik és szétesik), majd egy lapos tálba sorban lefektetjük őket. Ezután a pudingport a habpótlóval és a megfelelő mennyiségű tejjel (5 dl) összekeverjük. Ha már elég kemény, belekeverjük a natúr vajkrémet. Ezután rásimítjuk a babapiskóta tetejére, és megszórjuk kakaóporral. Tálalás előtt hűtőben pihentetjük kb. 1 óra hosszáig. (A krémbe, aki szereti, lehet csepegtetni egy kicsi rumaromát, esetleg rumot.)
Szerintem egyszerű, gyorsan elkészíthető és nagyon finom. Hasonlít az eredetire.
Herczeg Attiláné receptje.