- 50 dkg leveles tészta
- 4 evőkanál fahéj
- 2 evőkanál porcukor
- 2 evőkanál kristálycukor
- 2 zacskó vaníliás cukor
- 5 dkg olvasztott vaj
A leveles tésztát 2-3 mm vastagra nyújtjuk, próbáljuk meg téglalap alakúra. Megkenjük olvasztott vajjal. A cukrot, porcukrot, vaníliás cukrot és a fahéjat összekeverjük és megszórjuk vele a kinyújtott tésztát. Feltekerjük, mint a bejglit és 2-3 centis darabokra vágjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, egy kicsit ellapítjuk a tenyerünkkel és 180 °C-ra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
Magyarné Fekete Veronika receptje.
Látogassátok meg a Veronica’s Cake oldalt, ahol sok-sok csodás recepteket találtok!