Tészta:
- 40 dkg margarin felolvasztva
- 40 dkg cukor
- 60 dkg rétesliszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 7 tojás
- meggy
- 5 dkg kakaópor
Krém:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 25 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
Tetejére:
- reszelt csokoládé
A réteslisztet összekeverjük a sütőporral, a cukorral, a margarinnal, a vaníliás cukorral, a 7 tojássárgájával. A 7 tojásfehérjét felverjük habbá, és úgy adjuk a tésztához. Két részre osztjuk, az egyik felét tepsibe öntjük, és kirakjuk magozott meggyel. A tészta másik felébe belekeverjük a kakaót és ráöntjük a meggyes masszára. Sütjük. A vaníliás pudingporból krémet főzünk. A vajat kikavarjuk a porcukorral és ha kihűlt, a pudinggal összeöntjük, majd a tészta tetejére kenjük. A tetejére csokit reszelünk.