Piskóta:
- 6 dkg cukor
- 7, 5 dkg liszt
- 3 tojás
Krém:
- 2 csomag csokoládé ízű pudingpor
- 6 evőkanál cukor
- 6 dl tej
- 2 tábla jó minőségű csokoládé
- 2, 5 dl tejszín
A tojásfehérjét habbá verjük a cukorral, majd lassan hozzáadjuk a sárgákat is. Jól elkeverjük és mehet bele az átszitált liszt is. Három lapot sütünk belőle, majd hűlni hagyjuk. A krémhez a pudingokat a cukorral és a tejjel megfőzzük, majd még melegen hozzáadjuk a két tábla csokoládét. Ha kihűlt a tejszínt habbá verjük, majd a krémhez keverjük. A lapokat megtöltjük a krém egy részével, a többi részével kidíszítjük a külső részét a tortának.
Farkas Erika receptje.