- 20 dkg babapiskóta
- 5 dkg mazsola
- 2 csomag csokoládés pudingpor
- 2 evőkanál kakaópor
- 12,5 dkg margarin
- 15 dkg apróra vágott dió
- 3 db Sport szelet csokoládé, apróra vágva
- 6 dl tej
- 4 evőkanál cukor
A tejbe beletesszük a margarint, a pudingport a cukorral kevés tejben csomómentesre kavarjuk el. Beleöntjük a tejbe a pudingot, és állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük, ha kicsit hűlt, elkeverjük benne a kakaót. Béleljünk ki egy őzgerincformát sütőpapírral. A krémhez adjuk hozzá a mazsolát, a diót, a Sport szelet csokoládét és az összetört babapiskótát. Annyi babapiskótát hagyjunk ki, ami elég lesz a befedéshez. A masszát öntsük bele az őzgerincformába, és fedjük be babapiskótával. Másnapig tartsuk hűtőben, majd borítsuk ki egy tányérra és húzzuk le róla a papírt.
Kránicz Györgyi receptje.