- 5 dl tej
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 1 evőkanál barna cukor
- 10 dkg főző- vagy étcsokoládé
- 2 dl tejföl
- 1 csomag vaníliás cukor
A díszítéshez:
- cukrozott habtejszín
- babapiskóták
A tejet beleöntjük az edénybe, hozzáadjuk a darabokra tördelt csokoládét, a barna cukrot, a pudingport, és sűrű krémmé főzzük. Ezalatt kikeverjük a tejfölt a vaníliás cukorral. Üvegpoharakba először a csokis krémet rétegezzük, rá az édes tejfölt, majd újra a krémet. Egy fakanál nyelével nagyjából elkeverhetjük a masszát a poharakban, ha márványos mintát szeretnénk. Végül hagyjuk dermedni a hűtőben. Tejszínhabbal díszítve tálaljuk.
Sándor Andrea receptje a Receptnaplójából.