- 45 dkg szögletes háztartási keksz
- 1 evőkanál natúr kakaópor
- 3 csomag vaníliás cukor
- 9 evőkanál cukor
- 2 nagy pohár tejföl
Az egyik pohár tejfölbe belekeverünk 4 evőkanál cukrot és két csomag vaníliás cukrot. A másik pohárhoz hozzáadunk 5 evőkanál cukrot, egy csomag vaníliás cukrot és egy evőkanál kakaóport. Egy kb. 20 × 30 cm-es tepsi alját kirakjuk keksszel, majd elkenjük rajta a vaníliás tejföl kétharmadát. Kirakjuk megint egy réteg keksszel, majd rákenjük a kakaós tejföl kétharmadát. Újabb réteg kekszet rakunk, majd a maradék kétféle masszát. Fél napot célszerű hűtőben tartani, hogy megpuhuljon a keksz, majd szeletelhetjük.
Egri Diána receptje.