- 15 dkg magrarin
- 15 dkg cukor
- 4 tojás
- 6 dkg kakaó
- 20 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 darab zúzott banán
A tetejére:
- csokoládé
- ízlés szerint gyümölcs
A tojás fehérjét verjük kemény habbá, a rámát a cukrot a tojás sárgáját és a kakaót keverjük habosra. Óvatosan adjuk hozzá a tojás fehérjét és a sütőporral elkevert lisztet és a zúzott banánt. Egy őzgerinc formát jól kenjük ki margarinnal és morzsával szórjuk meg.Bele öntjük a masszát,180 °C-on, 20-25 percig sütjük. Utána kiborítjuk és ha már meghűlt a tészta, olvasztott csokoládéval bevonjuk. Tetszés szerinti gyümölcs mehet a díszítésre.
Domján Mária receptje.
Látogassátok meg Marcsi finomságok konyháját, ahol sok-sok csodás recepteket találtok