Tészta:
- 8 tojásfehérje
- 8 tojássárgája
- 160 g kristálycukor
- 200 g finomliszt
Kerek piskótát sütünk egy normál, 16 szeletes tortakarikában (kb. 26 cm-es), amit három lapra elvágunk.
Krém:
- 1 csomag vanília pudingpor
- 1 csomag csokoládé pudingpor
- 4-4 dl tej
- 5-5 dkg margarin
- ízlés szerint cukor
Mindkét pudingot a tejben külön-külön jó sűrűre és ízlés szerint 2-4 evőkanál cukorral édesítve megfőzzük, majd mindkettőbe még forrón beletesszük az 5-5 dkg margarint, azután kihűtjük. Felverünk 8 dl Hulala cukrozott tejszínt. A pudingokat jól kihabosítjuk, és kb. 2-2 dl felvert tejszínnel fellazítjuk. Annyi tejszínt hagyjunk, hogy be tudjuk vonni a tortát. A lapokat megkenjük a krémekkel, felváltva a két réteget. A tetejét tejszínhabbal bevonjuk és tetszés szerint díszítjük.
Czine Zsuzsanna receptje.