Első lap:
5 evőkanál cukor, 1 tojás, 2 dl tejföl, ezeket jól kikeverem, majd hozzáadok 5 evőkanál lisztet, egy mokkáskanál szódabikarbónát és 5 evőkanál darált diót. Összekeverem, és közepes méretű tepsiben sütöm meg.
Második lap:
Úgy készül mint az első, csak a dió helyett 5 evőkanál darált mákot teszünk bele.
Harmadik lap:
Úgy készül, mint az első, csak a dió helyett 1 evőkanál kakaót adunk hozzá.
Három különböző színű lapot kaptunk, és a következő krémmel töltjük meg: 7 dl tej 2 csomag tejszínes, vagy vanília ízű pudingpor. Sűrűre főzzük. Ha kihűlt, az előzőleg könnyű, krémesre kavart 25 dkg vaj és 25 dkg porcukor keverékét adjuk hozzá. Jól kikavarjuk, majd megtöltjük vele a lapokat.
Mindenkinek az ízlésére bízom a sorrendet. Csokimázzal vonjuk be. Jó étvágyat!
Roskó Mihályné Márta receptje.