Tészta:
- 6 tojásos piskóta
Töltelék:
- 30 dkg eper
- 1 doboz darabolt ananász
- 5 dl tejszín
- 2 db kivi
- 1 db narancs
- 1 csomag babapiskóta
Miután kisül a piskóta, hat részre vágom. Az egyik piskóta lapot a kapcsos torta forma aljára teszem. Meglocsolom egy kevés ananászlével. A tortaformát körberakom ananászlébe mártott babapiskótával. A tejszínt felverem, az eper felét összemixelem és a habba teszem. Ananász darabokat is szórok bele, és a tortalapra teszem. Ráteszem a következő lapot és ugyan úgy járok el, mint az elsővel. Végül a harmadik lapot is ráteszem. A tetejére habot teszek és eperrel kivivel naranccsal feldíszítem. Egy éjszakát a hűtőbe teszem, másnap lehúzom róla a kapcsos formát. Nem kell félni nem esik szét. A szalagot azért tettem rá mert ajándékba készült.
Domján Mária receptje.