Tészta:
- 4-4 tojásból egy sárga és egy kakaós piskótalap
Krém:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 7 dl tej
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 10 dkg étcsokoládé
- 4 evőkanál instant mogyorós cappuccino por
A tetejére:
- olvasztott csokoládé
Hagyományos módon megsütöm a két piskótalapot, majd hagyom kihűlni. A vaníliás pudingot a tejben felfőzöm és kihűtöm. A margarint a porcukorral habos krémmé kikeverem, és a kihűlt pudinggal összekeverem. A barna piskótára a krém felét rákenem. A tábla étcsokoládét felolvasztom és a vaníliás krémre simítom, majd hűtőbe teszem, hogy a csokoládé megdermedjen. Amikor már elég kemény, rásimítom a cappuccinos krémet, amelyhez a maradék krémbe 4 evőkanál mogyorós cappuccino port teszek, és jól kikeverem. Az így elkészült krémet a csokoládéra rásimítom, erre pedig a sárga lap kerül. A tetejére csokoládét olvasztok.
Domján Mária receptje.