Piskóta:
- 5 tojás
- 5 evőkanál porcukor
- 5 evőkanál liszt
- kevés olvasztott vaj
- vanília aroma
Krém:
- 700 ml tej
- 2 csomag vanília ízű pudingpor
- 4 evőkanál cukor
- 150 g margarin
Tetejére:
- 500 ml tejszín
- kakaómáz
- cukrozatlan kakaópor
- cukor
- tej
- pici vaj
Banán szeletek a krém alatt és felett!
A piskótáhoza a tojás fehérjét és a sárgáját szétválasztjuk és külön felverjük, majd összedolgozzuk a többi hozzávalóval és 180 °C-os sütőben, 32 x 23 cm-es tepsiben megsütjük 20 perc alatt. A megsült tésztát kivesszük a sütőből és kihűtjük. Banánszeleteket teszünk rá, majd erre kerül a krém, és ismét banánszeletek. A tetejére felvert tejszínt teszünk, végül kakaómázzal borítjuk.
Anita Gálné Kerti receptje.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!