- 2 nagy csomag Albert keksz (vagy 4 csomag kicsi)
- 25 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 2 evőkanál kakaópor (cukrozatlan)
- fél dl feketekávé
- 5 dl tej
- 2 csomag csokoládés pudingpor
A pudingport, a kakaóport és a cukrot szárazon összekeverjük. Egy lábosban a margarint felolvasztjuk a kávés tejben, majd hozzáadjuk a cukros-kakaóporos-pudingporos keveréket. Besűrűsödésig főzzük. Ha elkészült a krém, a kekszeket egyenként megkenve összeragasztjuk (mint a méteres süteménynél). A pudinggal összeragasztott rudat alufóliába csomagolva a hűtőbe betesszük kb. 1 napra, hogy megpuhuljon a keksz. A másik csomag kekszet is így készítjük el. Másnap a hűtőből elővesszük, alufóliából kicsomagoljuk, és ferdén szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Tündi konyhájából kaptuk ezt a remek receptet.