Tészta:
- 10 tojássárgája
- 30 dkg porcukor
- 5 evőkanál hideg víz
- 35 dkg liszt
- 1/ csomag sütőpor
Középső tészta:
- 10 tojásfehérje
- 30 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- durvára vágott dió
- csokoládé
- kandírozozott gyümölcs
Krém:
- 1/2 l tej
- 2 csomag vanília ízű pudingpor
- 250 g margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 citrom leve
Teteje:
- porcukor vagy csokoládé
A tojássárgákat a porcukorral a vízzel habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, és lassú tűznél sütjük. Ha megsült kettévágjuk. A középső tésztához a hozzávalókat habbá verjük majd a kandírozott gyümölcsöt a diót és a csokoládét hozzáadjuk. Megsütjük tűpróbáig. A krémhez a hozzávalókat megfőzzük és a süteményt megtöltjük vele. A tetejét megszórjuk porcukorral vagy csokoládéval.
Farkas Erika receptje.