Tészta:
- 2 db 4 tojásos kakaós piskóta
- 1 db 4 tojásos fehér piskóta
Krém:
- 2 csomag csokoládé ízű pudingpor
- 1/2 l tej
- 15 evőkanál porcukor
- 1 vaníliás cukor
- 2 csomag kocka margarin
Sárga piskóta:4 tojássárgát kikeverek 4 evőkanál cukorral, hozzáteszek egy fél sütőport, 4 evőkanál lisztet, kikeverem. Felverem a 4 tojásfehérjét, hozzákeverem a tojássárgához. Zsírozott, lisztezett tepsiben tűpróbáig sütöm. A barnát ugyanígy, csak 2 kanál lisztet, 2 kanál kakaót teszek bele. 2 csomag csokoládé pudingot felfőzök cukor nélkül fél liter tejben. 15 evőkanál porcukrot, 1 vaníliás cukrot kihabosítok 2 csomag kocka margarinnal. Ha a puding langyosra hűlt, hozzákeverem a margarinos krémet, teszek bele 2 evőkanál kakaóport, mixerrel kihabosítom. Összeállítás:barna lap krém, sárga lap krém, barna lap krém.
Tetejére hagyok pici krémet díszíteni,és abba teszek pici kakaóport hogy a díszítés sötétebb legyen.
A Zala torta ugyanez a recept.
Schuller Erika receptje.
A fenti recept, a szerző engedélyével került feltöltésre!