Tészta:
- 50 dkg liszt
- 15 dkg cukor
- 15 dkg zsír
- 1 tojás
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 dl tejföl
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 csokis meggy aroma vagy rumaroma
Krém:
- 6 dl tej
- 2 csomag vaníliaízű pudingpor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
Tetejére:
- csokimáz
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk tepsi hátulján. A krémhez tejben felfőzzük a pudingokat, kikeverjük a margarint a porcukorral, és a kihűlt pudingokhoz adjuk. A lapokat megtöltjük, majd a tortabevonóval bevonjuk a tetejét. Egy éjszakát pihentetni kell. A lap törik sütés után, de ha áll, akkor finom.
Borsi Józsefné Gángó Erika receptje.