- 8 tojásos piskóta
- 40 dkg erdei gyümölcskeverék (fagyasztott)
- 6 dl natúr joghurt
- 15 dkg túró
- 15 dkg cukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2 citrom
- 1,5 csomag étkezési zselatin
Megsütjük a piskótát. Közben a joghurtot a túróval, a cukorral, a vaníliás cukorral és a citromok reszelt héjával és levével jó alaposan kikeverjük. A zselatint 1,5 dl vízben kb. 1-2 percig forraljuk. Ha már csak langyos, a joghurtos keverékhez adjuk, majd óvatosan összeforgatjuk a gyümölcskeverékkel. A piskótát 3 lapra vágjuk, és megtöltjük a krémmel. Tetszés szerint díszítjük, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük.
Kovácsné Szepesi Ági receptje.