Tészta:
- 8 tojás
- 20 dkg porcukor
- 2 evőkanál víz
- 15 dkg dió
- 5 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 4 tojássárgája
- 4 evőkanál liszt
- 2 dl tej
- 2 csomag vaníliás cukor
- 250 margarin
- 20 dkg porcukor
Teteje:
- 4 tojásfehérje
- 15 dkg porcukor
- citromlé (ízlés szerint)
A tésztához a hozzávalókat összedolgozzuk és sütőpapírral bélelt, 30 x 22 cm-es tepsiben megsütjük. A krémhez a margarint és a porcukrot habosra keverjük, félre tesszük. A többi hozzávalót eldolgozzuk, majd a kihabosított margarinos porcukorral összekeverjük. A tetejére a hozzávalókat gőz felett keményre verjük.
Farkas Erika receptje.