Piskóta:
- 6 tojásos piskóta
Krém:
- 1 csomag vanília ízű pudingpor
- 1/2 liter tej
- 2 evőkanál cukor
- 3 evőkanál liszt
- 250 dkg margarin
- 1 gesztenye massza
- rumaroma ízlés szerint
Díszítés:
- tejszínhab
A piskótát megsütjük és hagyjuk kihűlni.
A pudingport a cukorral és a liszttel összekeverjük, hozzáadunk egy pici tejet, és csomómentesre keverjük. A többi tejet felforraljuk majd beleöntjük a pudingporos keveréket, és sűrűre főzzük. Tűzről levéve kihűtjük. Azután hozzáadjuk a margarint, habosra keverjük, mehet a rumaroma és a Gesztenye massza, majd jól összedolgozzuk a krémet, melyet a kihűlt piskótára kenünk. Ízlés szerint díszítjük.
Konrád Mariann receptje.
A fenti recept a szerző engedélyéve került feltöltésre!