Tészta:
- 38 dkg liszt
- fél dkg só
- 20 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 2 dkg élesztő
- 1 dl tej
- 5 tojás
- 4 kis pohár tejföl
- 3 csomag vaníliás cukor
Töltelék:
- 4-5 evőkanál porcukor
- 4 evőkanál liszt
- a maradék margarin
- 4 tojássárgája
- 3 csomag vaníliás cukor
- 4 kis pohár tejföl
Az élesztőt megfuttatjuk 1 dl langyos tejben. 20 dkg margarint, 1 tojással, 10 dkg cukorral, a sóval habosra keverünk. Összedolgozzuk az élesztős tejjel, és 30 dkg liszttel. Belekenjük a tepsibe. A tölteléket jól összekeverjük, majd óvatosan hozzáadagoljuk a keményre vert tojáshabot. Ráöntjük a tésztára. Forró sütőben, közepes tűznél sütjük.