Tészta:
- 40 dkg liszt
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 1 tojás
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 2 dl tejföl
Krém:
- 3 × 3 dl tej
- 3 × 3 evőkanál cukor
- 3 × 5 dkg margarin
- 1-1-1 csomag csokoládés, vaníliás és puncsízű pudingpor
Máz:
- olvasztott csokoládé
A tésztához összedolgozzuk az anyagokat, majd 4 lapot sütünk (35 × 30 cm). A krémhez a pudingokat külön-külön felfőzzük a cukros tejben, majd melegen beletesszük a margarint és elkeverjük. A lapokat tetszés szerinti sorrendben megtöltjük a még meleg, színes krémekkel. Ha kihűlt, bevonjuk csokival és hűtőbe tesszük. Pár óra múlva már szeletelhetjük is.
Vass Lászlóné készítette el Tramita Rita receptje alapján.
Edit szeretettel vár Benneteket desszertek és házias ételek receptjeivel a Konyhamánia Edit módra oldalon!