- 6 tojásból piskóta
- 1 liter rostos Sió őszi- vagy sárgabaracklé
- 3 csomag vaníliás pudingpor
- 3 evőkanál porcukor
- 5 dl Hulala habtejszín
- habfixáló
- csokis zsúrkeksz
- vágott mandula
6 tojásból piskótát sütünk. Erre kerül a krém, amihez 1 liter rostos Sió őszi- vagy sárgabaracklében felfőzünk 3 csomag vaníliás pudingport és 3 evőkanál porcukrot. A tetejére 5 dl felvert tejszínhab kerül, amibe habfixálót is keverünk, úgy tartósabb lesz a hab állaga. Legfelül díszíthető csokis zsúrkeksszel, vágott mandulával, ki hogy szeretné.
Olyan szép süti, magas és dekoratív, mintha csak cukrászdából hozattad volna! 🙂
Vaskóné Józsa Lívia receptje.