- 4 csomag réteslap
- 50 dkg dió
- 50 dkg porcukor
- 15 dkg mazsola
- 4 dkg vaj
- 5 cl rum
- 1 dl tejszín
- 1 citrom héja
- 1 késhegynyi őrölt fahéj és szerecsendió-virág
A darált diót elkeverjük a porcukorral, beletesszük a megmosott, rumba áztatott mazsolát, és őrölt szerecsendió-virággal, fahéjjal és apróra vágott citromhéjjal ízesítjük. Ezután ráöntjük a tejszínt, és tűzre téve addig főzzük, míg a cukor elolvad. Kivajazott sütőlapra 2-3 réteg vajjal meglocsolt réteslapot teszünk, és rákenjük a töltelék egy részét. Ezt a rétegezést 10 rétegig ismételjük.
Gyenge tűznél megsütjük, és melegen, porcukorral meghintve, kockára vágva tálaljuk.