Fehér tészta:
- 5 tojásfehérje
- 15 dkg cukor
- 15 dkg kókuszreszelék
- 2 evőkanál liszt
- 1/2 csomag sütőpor
- 1/2 citrom leve
5 tojásfehérjét kemény habbá verünk, a vége felé beleszórunk 15 dkg cukrot, 15 dkg kókuszreszeléket, 2 evőkanál lisztet és fél csomag sütőport. Fél citrom levét is belecsorgatjuk, majd 180°C-ra előmelegített sütőben sütjük.
Barna tészta:
- 5 tojásfehérje
- 15 dkg cukor
- 15 dkg darált dió
- 3 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál liszt
- 1/2 csomag sütőpor
5 tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadunk 15 dkg cukrot, 15 dkg darált diót, 3 evőkanál kakaót, 2 evőkanál lisztet és fél csomag sütőport. Ugyanúgy készül, mint a kókuszos lap.
Krém:
- 10 tojássárgája
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 3 dl tej
- 25 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
10 tojássárgáját elkeverünk 1 csomag vaníliás pudingporral, adunk hozzá 3 dl tejet, és sűrű masszát főzünk belőle. Eközben 25 dkg margarint kikeverünk 20 dkg cukorral és 1 csomag vaníliás cukorral, majd a kihűlt pudinggal jól összedolgozzuk.
Összeállítás:
Alulra a kókuszos tészta kerül, erre a krém 3/4 része, rá a diós-kakaós tészta, a tetejére a maradék krém, végül kókuszreszelékkel megszórjuk.
Havasi Zsuzsa receptje.