
Tészta:
- 10 tojás
 - 10 evőkanál kristálycukor
 - 10 evőkanál liszt
 - 1 csomag sütőpor
 
Krém:
- 2 csomag puncs pudingpor
 - 8 dl tej
 - 20 dkg porcukor
 - 25 dkg margarin
 - 5 dkg mazsola
 - 1 üveg rumaroma
 
Díszítés:
- reszelt étcsokoládé
 - tejszínhab
 - meggy
 
A mazsolát beáztatjuk a rumaromába. Megsütjük a piskótát. A tejjel, 10 dkg cukorral megfőzzük a pudingot, majd hagyjuk kihűlni. A margarint kikeverjük a maradék cukorral. Összekeverjük a két krémet, majd hozzáadjuk a rumos mazsolát is. A kihűlt piskótát kettévágjuk, megkenjük a krém felével, rátesszük a második lapot, és a maradék krémmel megkenjük a tetejét. Ízlés szerint díszítjük. Másnap szeleteljük.
Balog Erika receptje.










