Tészta:
- 10 tojás
- 10 evőkanál kristálycukor
- 10 evőkanál liszt
- 1 csomag sütőpor
Krém:
- 2 csomag puncs pudingpor
- 8 dl tej
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 5 dkg mazsola
- 1 üveg rumaroma
Díszítés:
- reszelt étcsokoládé
- tejszínhab
- meggy
A mazsolát beáztatjuk a rumaromába. Megsütjük a piskótát. A tejjel, 10 dkg cukorral megfőzzük a pudingot, majd hagyjuk kihűlni. A margarint kikeverjük a maradék cukorral. Összekeverjük a két krémet, majd hozzáadjuk a rumos mazsolát is. A kihűlt piskótát kettévágjuk, megkenjük a krém felével, rátesszük a második lapot, és a maradék krémmel megkenjük a tetejét. Ízlés szerint díszítjük. Másnap szeleteljük.
Balog Erika receptje.