Tészta:
- 6 tojásból sütött piskóta
Krém:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 6 dl tej
- 6 evőkanál cukor
- 1 doboz déligyümölcs befőtt
- 4 dl Hulala habtejszín
- 1 evőkanál zselatin
- mazsola ízlés szerint
A piskótát megsütjük és félretesszük hűlni. A pudingot, a mazsolát és a cukrot a tejben felfőzzük, majd langyosra hűtjük. Ezalatt a tejszínt felverjük, a zselatint fél dl vízben elkeverjük, felmelegítjük és a tejszínhez csurgatjuk. A fele tejszínt óvatosan belekeverjük a mazsolás pudingba, hozzáadjuk a befőttet, és ezzel a gyümölcsös krémmel töltjük meg a 3 lapra vágott piskótát. Kívül a megmaradt tejszínhabbal bevonjuk, valamennyit nyomózsákba teszünk és kidíszítjük.
Borsi Józsefné Gángó Erika receptje.