- 30 dkg cukor
- 4 tojás
- 25 dkg margarin
- 25 dkg liszt
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 1,5 dl tejföl
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag puncsos pudingpor
Csokimáz a tetejére:
- 10 dkg étcsokoládé
- 5 dkg vaj
- fél dl étolaj
A margarint a cukorral és a tojások sárgájával habosra kikeverem. A liszttel a szódabikarbónát elegyítem. A tojásfehérjét 4 kanál cukorral felverem. Amikor a sárgája már habos a cukortól, akkor hozzáadom a tejfölt, a tojás felvert habját és a
lisztet. Az így elkészült masszát háromfelé veszem, és a három különböző pudinggal bekeverem. Egy 24 × 22 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe kanalanként tetszés szerint belerakom, majd egy kicsit megrázogatom, hogy elsimuljon. 170-180°C-os sütőben 30 perc alatt megsül.
A tetejére a csokoládét a hozzávalókkal gőz felett felolvasztom, és a már kihűlt tészta tetejére simítom. Tejszínhabbal, citromfűvel díszítettem.
Domján Mária receptje.