- 4 tojás
- 12 dkg vaj
- 1/2 csomag vaníliás cukor
- 15 dkg porcukor
- 25 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 2 evőkanál tej
- 15 dkg darált dió
- vaníliás tej
- 2 evőkanál + 15 dkg cukor
4 tojássárgáját 12 dkg vajjal, fél csomag vaníliás cukorral és 15 dkg porcukorral habosra keverünk, azután 25 dkg liszttel kevert 1 csomag sütőport és 2 evőkanál tejet keverünk hozzá. Vajazott tepsibe tesszük, mazsolával megszórjuk. A tésztára először 15 dkg darált dióból vaníliás tejjel, 2 evőkanál cukorral készült párolt tölteléket teszünk, azután az alábbi habkeverékkel egyenletesen bevonjuk: 4 tojásfehérjének kemény habját 15 dkg cukorral elkeverünk. Nem túlságosan forró sütőben szép egyenletesen megsütjük. Négyzetes darabokra szeleteljük.