A tésztához:
- 4 tojássárgája
- 26 dkg porcukor
- 10 evőkanál forró víz
- 7 evőkanál étolaj
- 1/2 csomag sütőpor
- 26 dkg liszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 4 tojás habbá vert fehérje
A krémhez:
- 25 dkg túró
- 1 csomag vaníliás cukor
- 10-15 dkg porcukor
- 20 dkg margarin
A zseléhez:
- 7 dl Mirinda üdítő
- 2 csomag vaníliás pudingpor
A tészta hozzávalóiból olajos csokis piskótát sütünk és ha kihűlt, a túrókrémet a tetejére simítjuk. A végén a 7 dl üdítőben felfőzzük a 2 csomag vaníliás pudingport, majd langyosan a túró tetejére simítjuk. Hűtőszekrénybe tesszük, egy óra pihenés után kockára vágva tálaljuk. Nagyon mutatós sütemény. Jó étvágyat kívánok!
A képen a sütemény háromszoros adagból készült
Rónás Ferencné receptje.