A tésztához:
- 35 dkg liszt
- 5 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 2 tojás
- 2 evőkanál méz
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
A Krémhez:
- 9 dl tej
- 3 csomag tejszínízű pudingpor
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
A tetejére:
- olvasztott csokoládé
A 9 dl tejben felfőzzük a pudingot, és félretesszük hűlni. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ha egy kicsit laza, akkor lisztet adhatunk még hozzá. Két lapot sütünk. A margarint és a porcukrot habosra keverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk. A krémet a két lap közé töltjük, a tetejére csokimáz kerül. Másnap szeleteljük.
Farkasné Joó Ibolya receptje.