Tészta:
- 50 dkg liszt
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 6 dkg zsír
- 10 dkg cukor
- 4 evőkanál olvasztott méz
- 3-4 kanál tejföl
- 2 tojás – ebből négy lapot sütünk
Krém:
- 2 tojás
- 2 evőkanál cukorral kikeverni
- 2 evőkanál liszt
- 4 dl tej – mindezt jól kikeverni
- vaníliát és kis rumot beletenni
Ezt felfőzni, de rum nélkül, a rum utoljára jön bele, mikor már a krém kihűlt. 20 dkg vajat kikeverünk 15 dkg cukorral és a két krémet összekeverjük.
Máz:
- 20 dkg cukor
- 3 evőkanál tej
- 3 dkg kakaó
Felfőzni és ha összeforrt, a tűzről levéve 10 dkg vajat keverünk bele. Ezzel simára jól eldolgozzuk és langyosan a kihűlt tésztára kenjük.