- 200 g étcsokoládé
- 100 g tejcsokoládé
- 250 g vaj
- 400 g cukor
- 4 tojás
- 140 g finomliszt
- 50 g cukrozatlan kakaópor
- 200 g málna
A nagyobb darabokra tört kétféle csokoládét, a vajat és a cukrot alacsony hőfokon olvasszuk össze egy lábasban, és fakanállal kevergessük, nehogy leégjen. Miután összeolvadtak, vegyük le a tűzről, és hagyjuk kicsit lehűlni. A tojásokat egyenként keverjük bele a csokis masszába. A lisztet és a kakaóport szitáljuk hozzá, és keverjük bele a málna felét is. Öntsük a sütőpapírral bélelt 20 × 30 cm-es tepsibe, és szórjuk a tetejére a maradék málnát. 160°C-ra előmelegített sütőben süssük kb 30-35 percig.
Graur Nóra receptje.