Tészta:
- 30 dkg liszt
- 1 tojás
- 8 dkg cukor
- 2 evőkanál méz
- 2 evőkanál tejföl
- 5 dkg margarin
- 1 teáskanál szódabikarbóna
Krém:
- 3 csomag málnaízű pudingpor
- 6 dl tej
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag babapiskóta
- 2 dl málnaszörp
- kevés piros ételszínezék (ezt ki is lehet hagyni)
Máz:
- 20 dkg porcukor
- 1 citrom leve
- 2 evőkanál olvasztott, hűtött margarin
- 1 evőkanál bonbonmeggy aroma
A tészta hozzávalóiból 2 lapot sütünk. A krémhez a pudingot 1 dl málnaszörpben kikeverjük, majd a tejben felfőzzük, hűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinggal kikeverjük. Az első lapra rátöltjük a krém felét, majd rátesszük a málnaszörpben megforgatott babapiskótákat. Bevonjuk a krém másik felével, majd mehet rá a másik lap. Bevonjuk a mázzal.
Borsi Józsefné Gángó Erika receptje.