Tészta:
- 30 dkg cukor
- 5 evőkanál víz
- 2 tojás
- 2 kávéskanál szódabikarbóna
- 10 dkg zsír
- 1 evőkanál kakaópor
- 1 csapott evőkanál fahéj
- 6 evőkanál tej
- 90 dkg liszt
Krém:
- 5 dl tej
- 3 evőkanál liszt
- 30 dkg porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg kókuszreszelék
- 25 dkg margarin
A tészta hozzávalóit gőz fölött habzásig keverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és összeállítjuk a tésztát. Öt lapot sütünk belőle. A krémhez valókat a margarin kivételével összefőzzük, majd még melegen azt is belekeverjük. A kész krémmel megkenjük a lapokat, egymásra helyezzük őket, majd a tetejét megszórjuk porcukorral és kókuszreszelékkel.
Mészáros Jánosné Éva receptje.