Tészta:
- piskótatekercsnek sütött hagyományos piskótalap
Krém:
- 2 tojássárgája
- 2 evőkanál liszt
- 4 dl tej
- 2 csomag vaníliás cukor
- 20 dkg vaj
- 20 dkg porcukor
Máz:
- 1 tojásfehérje
- 5 dkg vaj
- 2 dkg kakaópor
- 15-20 dkg porcukor
A krémhez 2 tojássárgáját 2 evőkanál cukorral, 2 púpozott evőkanál liszttel, 4 dl tejjel és 2 csomag vaníliás cukorral simára keverünk, majd felfőzzük. Közben kikeverünk 20 dkg vajat 20 dkg porcukorral. Amikor a főzött krém kihűlt, hozzákeverjük a vajas krémet. A piskótalapot ezzel töltjük, majd tekerccsé feltekerjük. A mázhoz valókat összekeverjük, rásimítjuk a tetejére, megdermed rajta. Szeletelve kínáljuk.