Tészta:
- 10 dkg porcukor
- 1 tojás
- 1 tojássárga
- 5 dkg margarin
- 1 evőkanál méz
- 1 kiskanál szódabikarbóna
- 30 dkg liszt
A liszt kivételével a tészta hozzávalóit felolvasztjuk gőz felett, ezután a lisztet belegyúrjuk, majd két lapot sütünk belőle.
Krém :
- 1 l tej
- 2 csomag vanília ízű pudingpor
- 2 evőkanál liszt
- 3 tojássárga
- 1 csomag vaníliás cukor
Valamint:
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 4 dl Hulala tejszín
- 2 zacskó habfixálóval
- csokoládé
A krém hozzávalóiból, a szokásos módon pudingot készítünk, majd külön 15 dkg porcukorral, 10 dkg margarinnal habosra keverjük, majd a kihűlt krémhez keverjük. A krémet az egyik lapra kenjük, majd 4 dl Hulala tejszínhabot keményre verünk 2 zacskó habfixálóval és ezt a krémre simítjuk. A tetejéhez a csokoládét felolvasztjuk és rákenjük a másik lapra , mikor megdermedt a csoki, akkor szeleteljük fel, majd ezeket a lapokat helyezzük a hab tetejére.
Farkas Erika receptje.