- 4 egész tojást
- 13 evőkanál cukorral
- 1 dl étolajjal
- 1 dl tejjel
- 13 evőkanál liszttel
- 1 csomag sütőporral összekeverünk
A tésztát elfelezzük, felébe
- 2 evőkanál kakaóport és
- 1 evőkanál tejet keverünk
A barna masszát sütőzsírpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd addig sütjük, hogy az állagára rákenhető legyen a következő krém:
- 5 dl tejet
- 3 evőkanál liszttel
- 5 evőkanál cukorral
- 1 csomag vaníliás cukorral felfőzzük, majd belekeverünk
- 20 dkg kókuszreszeléket
Ezt a krémet a barna tésztára simítjuk, ráöntjük a sárga masszát, majd együtt megsütjük.
A tetejére :
- 1 tábla olvasztott tortabevonó csokoládé
Vass Lászlóné receptje.
Edit szeretettel vár Benneteket desszertek és házias ételek receptjeivel a Konyhamánia Edit módra oldalon!