Tészta:
- 2 piskótalap
Krém:
- 3 evőkanál liszt
- 6 dl tej
- csipet só
- 2 evőkanál cukor
- 10 dkg kókuszreszelék
- 15 dkg fehér csokoládé
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 3 csomag vaníliás cukor
Továbbá:
- baracklekvár
- Hulala habtejszín
Sütünk két piskótalapot, ez nagy tepsiben, 5 tojásból készült. 3 evőkanál lisztet 6 dl tejjel simára kavarunk, teszünk hozzá egy csipet sót, 2 evőkanál cukrot és 10 dkg kókuszreszeléket. Megfőzzük és amíg meleg, beledobunk 15 dkg tördelt fehér csokit (lapocskákat a Bakó Hungáriánál lehet kilós kiszerelésben kapni). Amíg hűl, a margarint a porcukorral kihabosítjuk, teszünk bele vaníliát, majd összekeverjük a két masszát.
Az egyik piskótát megkenjük baracklekvárral, erre simítjuk a kókuszos krémet, majd erre is kenünk baracklekvárt, rá a másik lap, aminek a tetejére Hulalából készült habot teszünk.
Ménesi Magdi receptje.