- 7 tojás
- 45 dkg cukor
- 10 dkg kókuszreszelék
- 6 evőkanál liszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 2 evőkanál feketekávé
- 25 dkg margarin
A 7 tojásfehérjét habbá verjük, majd fokozatosan 25 dkg cukrot adunk hozzá, miközben tovább verjük. Ha kemény, 10 dkg kókuszreszeléket és 6 evőkanál lisztet forgatunk bele fakanállal. Tepsibe öntjük, és lassú tűzön megsütjük.
A krémhez 7 tojássárgáját, 10 dkg cukrot, 2 evőkanál kakaóport, 2 evőkanál feketekávét lassú tűzön sűrűre főzünk. A 25 dkg margarint a megmaradt 10 dkg cukorral habosra kikeverjük, sima krémmé kidolgozzuk a kihűlt főzött krémmel, végül a tésztára a kenjük. A sütemény tetejét ízlés szerint díszítjük.
Győrfiné Horváth Éva receptje.