Tészta:
- 5 tojás
- 20 dkg liszt
- 18 dkg cukor
- 1 egész sütőpor
- 10 dkg dió
- 1 dl olaj
- 3 evőkanál presszó kávé
Krém :
- 1, 5 csomag vanília ízű pudingpor
- 4 dl tej
- 4 evőkanál cukor
- 2 evőkanál presszó kávé
- 1 egész tojás
- 10 dkg vaj
- 1, 5 dl Hulala tejszín
A tészta hozzávalóiból, egy 20 x 30 centiméteres tepsiben, piskótát készítünk. Amikor kihűlt, kettévágjuk. A krém hozzávalóiból, kivéve a vaj és a tejszín, sűrű pudingot főzünk. Kihűtjük és a vajat is hozzákeverjük, majd amikor ezzel elkészültünk, a tejszínt felverjük és a hideg krémhez keverjük óvatosan. A lapokat megtöltjük a krémmel, és ízlés szerint díszítjük.
Süle Anita receptje.
A recept a szerző engedélyével került feltöltésre!