- babapiskóta
- 20 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 4 tojássárgája
- 1-2 mokkáskanál darált kávé
- 1 kis csésze feketekávé
A krémhez 20 dkg vajat 15 dkg cukorral habosra keverni, azután 4 tojássárgáját és 1-2 mokkáskanálnyi finomra darált kávét is adunk hozzá, habosra keverjük és a végén 1 kis kávéscsésze erős feketekávét keverünk hozzá cseppenként. Folpackkal kibélelni a tortaformát, akkor egy sor babapiskóta, erős feketekávéval meglocsolni, egy sor krém, megint piskóta, meglocsolni, krém stb. A tetején piskóta legyen. Súlyokkal lenyomtatni. 1-2 nappal előbb megcsinálni. Tálalás előtt 2 dl tejszínből vert habbal bevonni. (Ez az adag kb. 65 darab babapiskótából van.) 2 doboz piskótához fele adag krém elegendő.