A tésztához:
- 4 tojásból piskótalap (34 × 32 cm-es tepsiben sütve)
A krémhez:
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 7 dl tej
- 2 evőkanál cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 4 dl tejszín
- 3 dkg cukor
A tetejére
- 10 dkg tejkaramella
A tésztalapot kettévágom. A pudingot a leírtak alapján elkészítem és az alsó lapra rákenem. A tejszínt a cukrokkal habbá verem és a kihűlt pudingos krémre simítom. A másik piskótalapot felkockázom még mielőtt a karamellás mázat ráteszem. A karamellt mikróban felolvasztom, simára keverem és a felkockázott lapokra rákenem. Amikor már megdermedt, kockánként a tejszínre teszem, majd szeletelem a süteményt.
Aki a karamellt szereti, ezt is szeretni fogja!
Domján Mária receptje.