Tészta:
- 6 tojás
- 30 dkg porcukor
- 1,5 dl olaj
- 3 db 3in1 kávé
- 23 dkg liszt
- 1 sütőpor
Krém:
- 3 csomag karamella ízű pudingpor
- 7, 5 dl tej
- 20 dkg kristálycukor
- 30 dkg margarin
Tetejére:
- 0, 5 l Hulala
Karamell:
- 3 kiskanál karamell ízű pudingpor
- 4 kiskanál kristálycukor
- 4 kiskanál olaj
- 2 dl víz
A tojások sárgáját különválasztjuk a fehérjétől. Felverjük a tojás habját és a többi összetevőhöz óvatosan hozzákeverjük. 180 °C-on készre sütjük. A karamella ízű pudingport a tejjel, és a cukorral sűrűre főzzük. Amikor kihűlt a puding, a margarint hozzákeverjük. A tészta tejtejére símítjuk a kréme, majd a tejszínt felverjük és a krém tetejére egyengedjük. Nem kell, hogy egyenletes legyen. A 3 kiskanál pudingport, a kristálycukorral és az olajjal és a vízzel felforraljuk, és még melegen a tejszínhab tetejére csurgatjuk.
Bárány Dorottya receptje.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!