(12 db-hoz)
- 5 dkg darált mogyoró
- 12 dkg nutella
- 12 dkg darált mogyorós nápolyi
Bevonó:
- 10 dkg csoki
- 1 kiskanál olaj
- ízlés szerint durvára tört mogyoró
Az alapanyagokat alaposan összekeverjük. Ha nagyon ragadós a massza, akkor egy pár percre betesszük a hűtőbe. Amikor formázható lesz a keverékünk egy kiskanálnyi adagból gombócokat formálunk, és meghempergetjük durvára tört mogyoróban. Körülbelül 15 percre újra hűtőbe rakjuk. A csokit mikróban vagy vízgőz felett felolvasztjuk, belekeverjük az olajat, és a kifagyott golyókat belemártjuk. Sütőpapírral bélelt tálcára rakjuk. Hűtőben tároljuk, lezárt dobozban jó pár napig eláll.
Magyarné Fekete Veronika receptje.
Látogassátok meg a Veronica’s Cake oldalt, ahol sok-sok csodás receptet találtok!