- 2 csomag babapiskóta
- 3,5 dl feketekávé
- 1,5 dl rum vagy 1 rumaroma
- 1 doboz natúr vajkrém
- 17 dkg kristálycukor
- 3 tojás
- 3,3 dl habtejszín
A vajkrémet jól kikeverem a cukorral, és egyesével hozzáadom a tojások sárgáját, a tejszínt habbá verem, és a tojások fehérjét is felverem. Ezután összekeverem óvatosan a három krémet. A babapiskótákat a rumos feketekávéba mártogatom és rakok egy sort belőlük egy mélytányér aljára, majd krémet kenek rá, ezt a krém babapiskóta rétegezést addig folytatom, míg el nem fogy az összes. A tetejére krém kerüljön, majd a tetejét kakaóporral megszórom majd fél napra hűtőbe teszem. Legjobb másnap, mert addigra összeérnek az ízek!
Nemesné Kovács Mónika receptje.