Tészta:
- 10 dkg cukrot
- 20 dkg vajjal vagy margarinnal
- 30 dkg liszttel
- 1 tojással és
- kevés tejjel összedolgozunk
Krém:
- 4 tojásfehérjéhez
- 20 dkg cukrot adunk, és gőz fölött sűrű habbá verjük
- 2 evőkanál baracklekvárt és néhány csepp citromlevet keverünk hozzá
Máz:
- 12 dkg cukorból fondantot készítünk, amit cukrászfestékkel rózsaszínűre festünk vagy rummal ízesítünk
A tészta hozzávalóit két részre osztjuk, kél lapban megsütjük. A krémet még melegen az egyik kihűlt lapra öntjük és rásimítjuk, majd ráhelyezzük a másik lapot. A mázat sűrűn rács alakban a tészta tetejére csurgatunk. A tésztát 6 cm-es kockákra vágjuk. Frissen nehezen vágható, ezért ajánlatos a lapokat előző napon megsütni.