A piskótához:
- 6 tojás
- 15 dkg porcukor
- 2 evőkanál ecet
- 7 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 3 dkg kakaó
A krémhez:
- 4 tojássárgája
- 2 dl tej
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 evőkanál liszt
- 15 dkg porcukor
- 25 dkg vaj
A mázhoz:
- 4 tojásfehérje
- 20 dkg kristálycukor
- 1 csomag vaníliás cukor
A piskótát elkészítjük a szokott módon. A krém elkészítése: A 4 tojás sárgájából, a tejből, a vaníliás cukorból, a lisztből, sűrű pépet főzünk. Ha kihűlt, hozzákeverjük a porcukorral habosra kikevert vajat. Máz elkészítése: A 4 tojás fehérjét, a kristálycukorral, a vaníliás cukorral gőz felett felverjük. Rákenjük a krémre, majd csokoládémázzal bevonjuk.