![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2020/01/83171306_2725215924193679_8375907425223442432_n.jpg)
![](http://webcukraszda.hu/wp-content/uploads/2020/01/82501485_2725215907527014_1337308814310899712_n.jpg)
- 70 dkg liszt
- 50 dkg margarin
- 15 dkg reszelt sajt
- 4 evőkanál tejföl
- 4 tojás sárgája
- 1,5 evőkanál só
Az összeállított tésztát hűvös helyen pihentetjük, majd 4-5 mm vastagra nyújtjuk. Kiszaggatjuk vagy rudakat vágunk a tésztából, kissé felvert tojásfehérjével lekenjük.Szórhatjuk magokkal, sajttal, de anélkül is finom!
190 °C-on, 17 percig sütöttem.
Némethné Tóth Ildikó receptje.
A fenti recept a szerző engedélyével került feltöltésre!